Fiscaal Buro van den Brink zorgt ervoor dat uw aangifte geen addertje onder het gras heeft!

Ik verzorg ten behoeve van particulieren de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Deze kan eenvoudig zijn maar veelal is er sprake van meer complexere aangiften. Dat is het geval indien er sprake is van onder andere:

de bijleenregeling (welk deel is fiscaal nog aftrekbaar), buitenlands onroerend goed (voorkoming dubbele belasting), binnenlandse dividendbelasting (mag teruggevraagd worden), lijfrentepremie (30% betaalde premies wordt verzuimd af te trekken), echtscheiding (fiscale adders onder het gras), resultaat overige werkzaamheden (welke kosten aftrekbaar, welke niet) etcetera.

Uiteraard check ik of de opgelegde aanslag in overeenstemming is met de ingediende aangifte. Fiscaal Buro van den Brink is ook het juiste adres voor het indienen van bezwaar-schriften bij de belastingdienst tot en met het voeren van rechtszaken bij de Belastingkamer van de Rechtbank. Fiscaal Buro van den Brink vertegenwoordigt veel cliënten, zowel ondernemers als particulieren met andere nationaliteiten richting de belastingdienst.

Tarieven particulieren >>

AANGIFTEN INKOMSTEN BEL.

Zoekt u extra informatie over financiële zaken?

Ga dan naar de handige linkspagina van Fiscaal Buro van den Brink.

 

Als gecertificeerd lid van het Register Belastingadviseurs kunt erop vertrouwen dat u adequaat geadviseerd wordt.

AANGIFTEN INKOMSTEN BEL.