Reviews

GEEF EEN BEOORDELING OVER ONZE FISCALE DIENSTVERLENING.

Wij stellen het zeer op prijs als u op deze pagina een beoordeling wilt geven over onze fiscale dienstverlening. Laat ons weten wat u van ons vindt en hoe wij eventueel onze services nog verder kunnen aanpassen en verbeteren.

Uw mening over hoe u onze site vindt wordt zeer op prijs gesteld en geeft ons de mogelijkheid om onze service nog beter te maken.
Uw beoordeling is openbaar!

Klik hier om uw beoordeling in te dienen


Verstuur uw beoordeling
* Verplicht veld

Apr 23, 2018 by Jill

Benny has helped me sort a number of financial issues, and I don't know what I would have done without him. Always quick, always thorough, and always reliable. Words cannot express just how much I appreciate his professionalism and tireless efforts!


a trustworthy, meticulous and concise tax adviser

Nov 20, 2017 by Luke Price

Benny has been arranging my tax returns for the last 6 years. My experience with him leads me to describe him as a trustworthy, meticulous and concise tax adviser. He ensures everything is arranged in a timely manner with a clear explanation of what I can expect every year. I would recommend him to anyone looking to get the most out of their annual tax return.


trustworthy, meticulous and concise tax adviser

Nov 20, 2017 by Luke Price

Benny has been arranging my tax returns for the last 6 years. My experience with him leads me to describe him as a trustworthy, meticulous and concise tax adviser. He ensures everything is arranged in a timely manner with a clear explanation of what I can expect every year. I would recommend him to anyone looking to get the most out of their annual tax return.


Top Boekhouder

Oct 04, 2017 by Dustin

Benny is iemand die precies weet wat hij doet, heeft alle zakelijke punten prima op orde en helpt goed en kritisch om de boekhouding zo goed mogelijk op orde te hebben. Daarnaast staat hij persoonlijk altijd klaar om advies te geven. Er is geen boekhouder die net als Benny altijd dezelfde dag reageert, en de benodigde stukken dezelfde dag aanlevert. Zeker tijdens een hypotheek aanvraag is dit perfect!!! Een financiële man van alle markten thuis die ik zeker aan beveel.


beoordeling

May 09, 2017 by Cristina Cooper

he is Always willig to answer our financial questions and guide us when needed, super fast to answer any questions. I'd highly recommend him.


Accounts

May 08, 2017 by Nayan Patel

I needed an accounatnt after moving to the Netherlands. I was introduced to Benny from a mutual friend.
Benny is without doubt very thorough, very quick and efficient.
Benny will take care of everything and help me along the way with any financial accounting hurdles that I may come across. Contactable at any time of the day and week. I would highly recommend Benny. A highly skilled and trusted man.

Thanks Benny.


Definitely would recommend

Apr 12, 2017 by Lucile

I definitely would recommend Benny as his one of those professionals you know you can count on. He's clear in his explanations and answers to you any time of the week.


Thanks for all your help!

Mar 28, 2017 by David Wilkins

Benny was referred to me by a colleague and I cannot recommend him enough now to my network. He is so professional, prompt and does an excellent job. I have used him for every year I have been in The Netherlands. Many thanks!


Top Accountant

Feb 05, 2017 by Peter S.

Zeer tevreden ben ik over al het boekhoudkundig werk dat Benny voor mij uitgezocht heeft! In het verleden heb ik zelf getracht om mijn boekhouding te doen maar ik ben er achter gekomen dat je dat toch beter aan mensen zoals Benny kan overlaten 😉 Uw boekhouding is in goede handen bij Fiscaal Buro van den Brink en ik raad deze boekhouder ten zeerste aan!


Awesome service

Oct 04, 2016 by Julien Rey

Benny did an awesome job taking care of my taxes. I would highly recommend him. He is very responsive and detail-oriented, which makes the process very easy and flawless.


heel erg tevreden

May 31, 2016 by Nima

Benny, Ik ben heel erg tevreden over jou kennis, kundigheid en Inzet.
Daarnaast vond ik jou heldere werkwijze en jou doelgerichte communicatie heel prettig en efficiënt.


beoordeling

May 25, 2016 by F.R. Bezoet de Bie

De beste boekhouder die ik heb meegemaakt. Geeft adviezen van dingen waar ik nooit aan zou denken. Top


May 02, 2016 by Neil

I'm a high needs expat and Benny is always on the ball and super fast to answer any my questions. I'd highly recommend him.


Jan 30, 2016 by Robert Novotny

I've come across Benny as a referral from my colleague. He's very knowledgable and responsive, able to manage tax-related matters independently. Works really fast and is highly accurate.


Highly recommended

Jan 12, 2016 by Alberto Baggio

Benny van den Brink helped me with tax declaration for 2012 and 2014. He has been really helpful and I found it always very accurate and timely. Definitely someone I would suggest to work with.


een absolute aanrader!

Dec 08, 2015 by S Melsen

Een boekhouder is toch een boekhouder? Heb ik altijd gedacht…
Totdat ik problemen kreeg met mijn vorige boekhouder en dan kom je erachter wat het verschil is tussen een goede en een slechte boekhouder en wat voor problemen een slechte boekhouder kan veroorzaken.
Via, via, ben ik bij fiscaalburo.nl terecht gekomen en wat ben ik ontzettend goed geholpen!
Inmiddels is alles opgelost en hoef ik met mijn bedrijf niet meer over het verleden te denken en kan ik mij richten op de toekomst. Maar wat ik misschien nog wel het aller prettigst vind, is dat Benny van den Brink verder gaat waar een andere boekhouder zou stoppen. Hij geeft persoonlijk advies en denkt met je mee. Waar veel bedrijven voor elk telefoontje of vraag al “de meter laten lopen” helpt Benny je, zonder daar moeilijk over te doen.
Of het nou de belastingdienst achter de broek aanzitten is, of je tips geven hoe je een factuur beter kunt indelen, Benny van den Brink doet het. Daarom ook zeer geschikt voor ZZPers of beginnende ZZPers.
Soms een tikkeltje te precies naar mijn inziens, maar dat is misschien ook wel wat een boekhouder hoort te zijn. Ik kan fiscaalburo.nl in ieder geval aan iedereen aanraden!


Meer dan zo maar een Fiscaal Buro!

Jun 02, 2015 by O. Houben

Met veel genoegen maak ik gebruik van de diensten van Fiscaal Buro van den Brink. Dit is tot volle tevredenheid! Niet alleen vanwege het correct, tijdig en het volledig op orde houden van mijn financiele administratie maar misschien nog wel meer als vertrouwenspersoon voor die zakelijke vraagstukken waarbij je meer nodig hebt dan enkel fiscaal advies. Benny is in staat om op een mensgerichte wijze je te laten inzien wat eventuele fiscale consequentie kunnen zijn op korte-, maar zeker ook op lange termijn en daarbinnen je de ruimte te geven om je eigen keuzes te maken. Een verademing om mee samen te werken en van onmiskenbaar belang voor (jonge) ondernemers om met beide voeten op de grond te blijven en stap voor stap te kunnen bouwen aan een solide en gezonde onderneming die een stootje kan verdragen. Ik raad u allen Fiscaal Buro van den Brink van harte aan!


Highly recommended.

May 18, 2015 by Claudio Paolo Orrù

Accountancy is as much about trust as it is about professionalism and expertise, and the Fiscal Buro Van Den Brink is in my opinion the most qualified for this. Highly recommended.


Gastouder

May 01, 2015 by Alison Davies-Bell

I have been using the services of Benny now since 2009. Before then we used a different accountant each year as we could never find one who was as helpful or knowledgeable.
Since we were refered to Benny we have been very happy with the service he provides. he is always willing to answer our financial questions and guide us when needed, he has given me lots of advice regarding my business and my personal finances and taxes. He really knows everything there is to know about the Dutch tax system.


Belasting- en financieel advies

Apr 14, 2015 by F Mulders

Verleden jaar was ik op zoek naar een goede belasting- en financieel adviseur. Een vriendin verwees mij naar Benny van den Brink. Hij heeft mij op allerlei terreinen bijgestaan: hij maakte een analyse van mijn financiële situatie, hij hielp mij bij mijn belastingaangifte en door zijn alertheid heeft hij ervoor gezorgd dat ik het juiste bedrag aan alimentatie heb gekregen bij mijn scheiding. Ik heb Benny leren kennen als een deskundig iemand, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en snel reagerend indien nodig. Ook heeft hij oog voor de mens achter de klant en daardoor voel je als klant heel serieus genomen.


Belasting- en financiel adviseur

Mar 16, 2015 by Andre Huisstede

Al vele jaren ben ik uitermate tevreden over de deskundigheid van Benny van den Brink. Dit heeft mij reeds veel belasting voordeel opgeleverd (middelingen, etc). Ook sinds ik verhuist ben naar het buitenland, kan ik gelukkig nog steeds voor mijn belasting- en financiele zaken bij Benny van den Brink terecht.


belastingadviseur

Feb 23, 2015 by Jet Keppler

Benny van den Brink is al 10 jaar mijn belastingadviseur. Hij is voor mij onmisbaar bij het vergaren van de juiste gegevens, nodig voor het jaarlijkse papierwerk van de belastingaangifte. Hij is op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en daardoor komt hij altijd tot een gunstige aangifte. Op het gebied van lijfrentepolissen heeft hij mij ook advies gegeven: ik had de lijfrentepremie voor zijn tijd niet ieder jaar als aftrekposten opgegeven. Door zijn contacten met de belastingdienst heb ik uiteindelijk ongeveer € 12.000 ( ook nog van 1998 en 1997) alsnog kunnen aftrekken. Vervolgens heeft hij mij doorverwezen naar een betrouwbare assurantieadviseur om deze zaak verder af te wikkelen. Vanwege deze positieve ervaringen heb ik hem aanbevolen aan een vriendin en ook zij is zeer tevreden.


tevreden

Feb 20, 2015 by C.Verschoor

Dhr van den Brink verzorgt al 10 jaar mijn belastingaangifte, dit met een grote mate van zorgvuldigheid en tot tevredenheid.
Een gecompliceerde aangifte door het bezit van diverse panden, ook in het buitenland.
Een zeer prettige persoonlijkheid, tevens voor raad en daad ten alle tijden beschikbaar.
Ik zou hem ten zeerste aanbevelen bij anderen.


Fiscaaladvies

Oct 09, 2014 by Rob Snijders

Heel goed snel en keurig geholpen en veel belasting bespaart


CMS- Fiscaalburo van den Brink 06 537 23 637 Sinnigvelderstraat 331 Weesp EZ, 1382 NL 5.0 5.0 24 24 Benny has helped me sort a number of financial issues, and I don't know what I would have done without him. Always quick, always thorough, and always reliable. Words cannot express